SAP SE, liderul mondial pe piata de solutii software de business si tehnologie, l-a numit din ianuarie pe Mihai Oros in functia de director general al subsidiarei din Romania.

Oros il inlocuieste in functie pe Valentin Tomsa, care in septembrie s-a retras dupa 14 ani de la conducerea SAP Romania, scrie MEDIAFAX.

Oros se realatura SAP dupa noua ani in cadrul OMV Petrom, unde a ocupat din 2007 diverse functii, ultima fiind Service Line Manager, OMV Petrom Global Solutions. Anterior, a lucrat la SAP AG in perioada 2001-2007, iar inainte de aceasta, a contribuit la dezvoltarea departamentelor de IT ale multor companii din Romania.

Oros are o diploma de inginer in telecomunicatii de la Universitatea din Timisoara. De-a lungul carierei sale a supravegheat dezvoltarea celui mai mare centru de Customer Competence al SAP din Europa de Sud-Est, avand o vasta experienta in dezvoltarea, gestionarea si implementarea multor initiative IT bazate pe solutii SAP. El vorbeste fluent limbile engleza, germana si maghiara.

Compania germana SAP, cel mai mare producator mondial de software si tehnologie pentru afaceri, a deschis reprezentanta din Romania in 2002 si detine trei centre care ofera servicii de consultanta IT, in Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.