Marissa Mayer, CEO-ul grupului Yahoo!, a nascut gemene identice, joi, la doar o zi dupa ce compania pe care o conduce a anuntat ca renunta la ideea de a se separa de actiunile pe care le detine in Alibaba Group Holding, informeaza Reuters.

"Familia noastra se simte minunat! Va multumesc tuturor pentru sprijin si pentru urarile de bine pe care mi le-ati adresat in timpul sarcinii", a declarat Marissa Mayer, prin intermediul unui mesaj publicat pe reteaua de socializare Tumblr, care este detinuta de Yahoo!.

Compania americana nu a facut comentarii suplimentare, limitandu-se sa preia declaratia CEO-ului sau, scrie MEDIAFAX.

Marissa Mayer dezvaluise anterior ca isi va lua un concediu de maternitate destul de limitat, deoarece doreste sa ajute Yahoo!, al carui business in domeniul reclamelor online intampina probleme financiare serioase.

Miercuri, Yahoo! a anulat planurile sale de a renunta la actiunile pe care le detine in grupul chinez Alibaba, un gigant in domeniul comertului online, la presiunea unor investitori care erau ingrijorati din cauza unor taxe de cateva miliarde de dolari. In schimb, Yahoo! va infiinta o companie separata, care va detine actiunile si celelalte bunuri ale sale.

Marissa Mayer, in varsta de 40 de ani, era deja insarcinata in momentul in care a devenit CEO al grupului Yahoo!, in iulie 2012. Ea a nascut un baietel, Macallister, in luna septembrie a acelui an.

Marissa Mayer a lucrat de acasa in primele zile dupa ce a nascut si s-a intors la birou dupa doar doua saptamani de la nasterea fiului ei.

Ea a avut in anii 2000 o relatie cu Larry Page, cofondator al Google, dar s-a casatorit in cele din urma cu avocatul si investitorul Zachary Bogue, pe 12 decembrie 2009.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.