Trei tineri actori romani ii invata pe angajatii din companii sa comunice eficient in contextul provocarilor din business printr-un curs care preia exercitii din pregatirea unui actor profesionist.



Eduard Haris, Mihai Muntenita si Camelia Pintilie sunt de profesie actori, iar din 2014 au conceput un training prin care cursantii invata cum sa concedieze un angajat, de exemplu, sau cum sa tina un discurs in fata unei audiente.

Eduard Haris (27 ani), absolvent al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematrografica I.L. Caragiale (UNATC) si al unui master de productie de film, este fondatorul firmei Actelier DTA SRL, care pana in prezent a derulat doua sesiuni de training.

Ca actor, a dat viata mai multor personaje la Teatrul National Bucuresti, Teatrul Metropolis sau Teatrul Podul. Ca antreprenor, a fondat si compania de productie audio-video 111 Film, el insusi folosindu-si abilitatile de actor in mediul business in care activeaza.

In echipa, alaturi de el sunt trainerii Mihai Muntenita (29) si Camelia Pintilie (27), amandoi actori cu experienta in teatru si film.

"Observand ca in zona de productie abilitatile invatate in facultatea de actorie ne ajuta, mi-am zis ca este un drum care merita incercat. (...) Sunt foarte multe lucruri din antrenamentul unui actor care pot imbunatati performantele uni angajat din zona de business", a declarat pentru wall-street.ro Eduard Haris.

Citeste mai mult pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.