Lantul de supermarketuri Mega Image a deschis trei noi magazine Shop&Go in Bucuresti si a ajuns astfel la o retea de 445 de unitati la nivel national.

Magazinele sunt situate pe bulevardul Dacia nr 22, in sectorul 1, pe strada Humulesti nr. 9, in sectorul 5, respectiv pe strada Covaci nr. 14, in sectorul 3, se arata intr-un comunicat al Mega Image. Cele trei locatii au suprafete de vanzare cuprinse intre 80 metri patrati si 105 metri patrati.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 445 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (203), Shop&Go (239), AB COOL FOOD (1) si Gusturi Romanesti (2). Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia ce opereaza in prezent pe trei continente, scrie MEDIAFAX.

Directorul de marketing al Mega Image Romania, Adrian Nicolaescu, a declarat la finele lunii octombrie ca retailerul intentioneaza sa deschida pana la sfarsitul anului circa 40 de magazine, retailerul mizand pe afaceri de 650-700 milioane euro, in crestere cu aproape 30%.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.