Incontinenta urinara reprezinta pierderea controlului vezicii urinare sau incapacitatea de a intarzia momentul urinarii.

Este o problema frecvent intalnita, atat in randul femeilor cat si al barbatilor, care poate aparea la orice varsta si care afecteaza confortul si calitatea vietii cotidiene. Cele mai intalnite tipuri de incontinenta urinara sunt: incontinenta de efort (de stres), incotinenta imperioasa (de urgenta) incontinenta functionala si incontinenta mixta.

Noul Slip TENA ofera o protectie de incredere si are grija de sanatatea pielii celor dragi, datorita tehnologiei inovatoare ConfioAir.

Miezul puternic absorbant, delicat la atingere, protejeaza rapid impotriva scurgerilor, in timp ce marginile si stratul inferior lasa pielea sa respire liber, mentinand un climat de umiditate natural. Benzile adezive late sunt usor de utilizat si pot fi ajustate de multiple ori, pentru o fixare perfecta. Insa cel mai important beneficiu este ca pielea respira de pana la 2x mai usor decat in cazul utilizarii unui scutec obisnuit.
Cu TENA, sanatatea si confortul celor dragi nu trebuie sa mai reprezinte o problema, iar tu poti zambi alaturi de ei! Incearca-l si convinge-te de beneficiile noului Slip TENA!

Cand cei apropiati tie se confrunta cu incontinenta urinara, poate fi dificil sa le asiguri tot confortul de care au nevoie. Indiferent de cauzele incontinentei urinare, este important sa intelegi si sa ii convingi pe cei de care ai grija ca incontinenta nu este o „vina”, ci un efect sau un simptom al unei stari (fiziologice) incontrolabile.

  • Incontinenta urinara de efort este cea mai frecventa forma de incontinenta urinara, caracterizata de scurgerea de urina in timpul efortului fizic, tusei, stranutului, rasului, etc. care determina presiune asupra vezicii urinare.
  • Incontinenta imperioasa este incapacitatea de a retine urina suficient timp pentru a ajunge la toaleta, exprimata prin necesitatea brusca si puternica de a urina urmata de pierderea involuntara de urina. Tipul functional apare in special la persoanele in varsta si reprezinta scurgerea de urina aparuta datorita intarzierii momentului urinarii din cauza unor tulburari fizice sau psihice.
  • Incontinenta mixta este de fapt asocierea mai multor forme de incontinenta, caz in care nevoia de protectie este cu atat mai imperioasa.
Noul Slip TENA ConfioAirTM: Pentru confortul fizic si psihic al celor dragi si al tau

Cand ai grija de o persoana draga care se confrunta cu incontinenta urinara, cea mai mare provocare este sa le oferi nu doar cele mai sigure metode de protectie, ci si confortul de care au atat de multa nevoie.

  • Pielea isi mentine gradul natural de 35-40% umiditate.1
  • 88% dintre cei care au in grija persoane cu incontinenta au observat deja beneficiile pielii sanatoase.2
  • 94% dintre ingrijitorii persoanelor cu incontinenta au descris noul Slip TENA ca fiind delicat la atingere, precum bumbacul.2
1. in comparatie cu scutecele obisnuite
Test SCA de microclimat, efectuat pe 30 de respondenti, pentru masurarea umiditatii relative a pielii in partile frontala, dorsala si laterale dupa 45 de minute de la utilizarea unui scutec obisnuit versus noul Slip TENA cu tehnologie ConfioAirTM, 2013
2. Testare de produs pentru noul slip TENA cu tehnologie ConfioAirTM, efectuat pe 242 de ingrijitori ai persoanelor cu incontinenta, in trei tari, 2013.
Citeste si:
Cum să alegem un cămin de bătrâni: Siguranță, confort și îngrijire...
Cum să alegem un cămin de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.