Joi, 17 septembrie, la Ambasada Frantei din Bucuresti, L'Occitane a lansat in Romania un produs in gama Divine.

Acesta dispune de o formula noua si o tehnica specifica de aplicare cu rezultate imediate. De acum, toata eficienta si senzorialitatea unui tratament facial profesionist poate fi experimentata chiar acasa cu ajutorul noului produs.

Crema masca Divine a fost creata pentru a fi folosita in doua moduri diferite: fie zilnic, ca o crema pentru fata, fie de doua ori pe saptamana, ca o masca, conferind tenului o hidratare mult mai intensa. Formula unica Divine dezvaluie tineretea pielii si reface chiar si tenul matur, foarte uscat, oferind un moment de confort si pura relaxare.

Studiile clinice efectuate de specialistii L'Occitane au demonstrat ca, daca este folosita zilnic, Crema Divine are efecte de:

  • Hidratare intensiva– 93%*
  • Relaxare imediata – 84%**
  • Odihnire – 87%**

Aplicatorul Divine, adjuvant in aplicarea Cremei Masca, are un design inspirat de floarea pretioasa de imortele. Invaluit in aur de 24 de carate, Aplicatorul Divine este special creat pentru a se adapta formei mainilor, dar si nevoilor pielii. Mai multe informatii despre gama Divine se gasesc pe http://ro.loccitane.com/

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.