Genpact, cel mai mare angajator si dezvoltator de talente din industria de outsourcing din Romania, sarbatoreste 10 ani de prezenta pe piata romaneasca.


Seria evenimentelor care vor marca acest moment a inceput cu o petrecere dedicata oamenilor care contribuie zi de zi la succesul companiei – angajatii Genpact. Astfel, pe 31 iulie, a avut loc petrecerea de vara a Genpact, in Bucuresti. Construita in jurul ideii de „10 ani pe mare”, la Genpact Summer Party au participat peste 1.200 de angajati. Inca de la intrare, pregatiti de eveniment in tinute marinaresti, ei au fost intampinati cu surprize tematice, precum decorul personalizat, esarfe cu logo-ul aniversar, dar si tatuaje temporare cu stelute si caluti de mare, delfini, pasari, noduri, ancore sau sirene.

Cei prezenti s-au putut bucura de momente speciale de entertainment si de multe surprize: un dans acvatic in sincron, dublat de lumini si muzica, spectacol de lasere, dar si un concert live spectaculos, sustinut de Loredana & Band.

Intorcandu-ne la inceputurile Genpact in Romania, Pascal Henssen, Senior Vice President and COO Genpact Americas, Europe and Africa, prezent la petrecere ne-a povestit: “Ne-am inceput calatoria intr-o cladire cu un etaj, cu 80 de oameni care lucrau impreuna intr-un birou open-space si cu interviuri de angajare care se derulau pe terasa, la o cafea. Astazi avem 2 cladiri in Bucuresti, 2 in Cluj-Napoca, un centru dedicat educatiei in Bucuresti si inca un sediu care asteapta sa fie inaugurat in 2016: 22.000 de metri patrati dedicati exclusiv Genpact, intr-o cladire eco. Am angajat aproximativ 1.000 de oameni in 2014, pe o piata mai mult decat competitiva, unde batalia pentru tinerele talente este mai apriga decat a fost vreodata. Nu o spunem doar noi, dar tocmai am fost desemnati angajatorul anului in industria de outsourcing din Romania, in 2014.”

Citeste si:
Cum să faci compania ta o destinație de top pentru tinerii din...
Cum să faci compania ta o...

10 ani mai tarziu, selectia candidatilor nostri a devenit un proces foarte riguros si consistent, totodata inovativ si adaptat timpurilor prezente. Astfel, Genpact a creat platforma www.youyourself.ro care permite accesul rapid al candidatilor la oportunitatile profesionale disponibile in cadrul companiei, dar provocandu-i sa descopere latura interactiva a procesului de recrutare, precum si informatii utile disponibile in knowledge hub. Genpact angajeaza tineri vorbitori de limbi straine europene, care cauta mai mult decat un job, care isi doresc o cariera si care sunt perseverenti in a-si indeplini visul de a se dezvolta profesional. Desigur, toate acestea sunt rasplatite de companie: 75% dintre rolurile deschise sunt acoperite prin promovari interne in Genpact.

Maratonul evenimentelor aniversare se deruleaza pe parcursul a cinci luni si cuprinde petrecerile de vara ale companiei (Bucuresti, respectiv Cluj-Napoca), un eveniment important de CSR, lansarea unei platforme interne pentru angajati, un cocktail aniversar si surprizele de Craciun care incheie sirul evenimentelor.

Citeste si:
Chase & Status pregătesc un show incendiar la festivalul Massif
Chase & Status pregătesc un...

Genpact in urmatorii ani

”Investim in consolidarea pozitiei noastre pe piata si vrem sa asiguram o crestere sustenabila care sa ne ajute la dezvoltarea unei imagini puternice pentru urmatorii 10 ani in Romania. Concluzia: Calatoria noastra continua si... nu uitati! Trebuie sa fii marinar inainte de a deveni capitan”, ne-a spus Pascal Henssen, Senior Vice President and COO GENPACT Americas, Europe and Africa.

Despre Genpact

Genpact este cel mai mare furnizor international de servicii din Romania, pentru clienti globali Compania ofera sprijin clientilor sai, pentru ca acestia sa devina mai competitivi, prin intermediul solutiilor inteligente si inovative, adaptate nevoilor acestora. Genpact promite sa genereze impact atat prin optimizarea costurilor, cat si prin limitarea riscurilor La nivel global, Genpact numara peste 68.000 de angajati si are un istoric pe piata de mai mult de 18 ani. In Europa, suntem prezenti in 6 tari, avand 12 centre operationale si un numar de peste 4.000 angajati, furnizand servicii pentru mai mult de 50 de clienti, in 20 de limbi diferite.

Citeste si:
Șeful Statului Major al Apărării, despre introducerea serviciului...
Șeful Statului Major al...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.