Business 9 Iulie 2015 13:16
Compania low-cost Blue Air va relua cursele interne, cu zboruri pe ruta Bucuresti- Iasi si retur, la preturi de la 48 de euro pe segment, dupa cativa ani in care a operat doar curse catre destinatii externe.
Noua cursa va avea doua frecvente pe zi. Biletele de avion pornesc de la 47,9 euro/segment (cu TVA si taxe incluse), insa locurile sunt limitate, a anuntat compania. "Zborurile interne au reprezentat intotdeauna o pondere foarte mare din totalul solicitarilor primite din partea pasagerilor nostri", a declarat directorul general al Blue Air, Gheorghe Racaru.

Potrivit acestuia, ruta Iasi - Bucuresti si retur se alatura zborurilor deja disponibile in orarul de iarna 2015/ 2016, incepand cu 25 octombrie, si se va opera cu aeronave Boeing 737. Tariful pentru zborurile interne include un bagaj de mana in limita a 10 kg, un bagaj de cala in limita a 32 kg si un snack pe timpul zborului, relateaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.