Creatorul de moda Tom Ford a prezentat in noua sa colectie de moda, pentru primavara-vara 2016, un accesoriu inedit, o versiune de buzunar a ceasului Apple.

Designerul texan a conceput un lantisor si un carlig ce poate fi introdus in locul unde de obicei se ataseaza cureaua ceasului. Ceasul arata elegant, dar in noua versiune unii senzori ai dispozitivului - precum cel care masoara pulsul - nu functioneaza. De asemenea, proprietarul ceasului trebuie sa tasteze codul PIN de fiecare data cand doreste sa-si verifice notificarile. Versiunea de buzunar a ceasului Apple a putut fi vazuta, zilele acestea, in prezentarea colectiei lui Tom Ford de la Saptamana modei de la New York, scrie MEDIAFAX.

Aproximativ 1,2 milioane de ceasuri inteligente Apple au fost vandute in aprilie, in ziua lansarii pe piata a dispozitivului. Pretul modelului Apple Watch sport porneste de la 349 de dolari, in timp ce versiunea de mijloc este disponibila la 549 de dolari. Editia de lux a ceasurilor, cu aliaj din aur de 18 carate, are preturi cuprinse intre 10.000 de dolari si 17.000 de dolari.

Tom Ford, nascut in 1961, este un designer american care a cochetat si cu lumea filmului, in calitate de regizor. A devenit faimos in calitate de director de creatie al casei Gucci, al carei concept l-a modernizat, si a colaborat cu casa de moda Yves Saint Laurent. In 2009 si-a fondat propria casa de moda, care ii poarta numele, inainte de a regiza filmul "Un om singur/ A Single Man" (2009). Pentru rolul din acel lungmetraj, Colin Firth a fost nominalizat premiul Oscar la categoria "cel mai bun actor in rol principal".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.