Business 4 Iunie 2015 18:06
Compania aeriana low-cost Wizz Air va lansa, incepand din luna decembrie, o noua ruta din Cluj-Napoca, spre Dubai, care va fi operata de doua ori pe saptamana, biletele fiind puse in vanzare, de joi, de la pretul de 269 de lei.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, joi, Wizz Air a fost prima companie europeana low-cost care a operat in Dubai.

"Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, anunta, joi, o noua ruta de la baza sa din Cluj-Napoca. Incepand din 19 decembrie, Wizz Air va opera doua zboruri pe saptamana, martea si sambata, din Cluj-Napoca catre Dubai World Central Airport. Wizz Air a fost prima companie aeriana europeana low-cost ce a operat in Dubai si primul client al aeroportului Dubai World Central, in 2013. Aeroportul a fost conceput pentru a deveni principalul centru de aviatie din regiune si este prognozat sa devina unul dintre cele mai tranzitate aeroporturi din lume in urmatorii zece ani", se arata in documentul citat.

Reprezentantii Wizz Air au subliniat ca biletele pe ruta Cluj-Napoca - Dubai sunt puse, de joi, in vanzare si pot fi rezervate la preturi incepand de la 269 de lei.

Purtatorul de cuvant al Wizz Air, Daniel de Carvalho, a mentionat in comunicat ca noul zbor "intareste pozitia de lider de piata a companiei in Romania si consolideaza oferta de destinatii de vacanta populare pentru clientii din Transilvania".

"Decizia de a creste oferta de servicii catre Dubai din Romania vine ca urmare a rezultatelor bune de care ne-am bucurat cu ruta Bucuresti-Dubai", a mai spus Carvalho.

Cu acest nou serviciu, Wizz Air ofera, in total, 93 de rute catre 42 destinatii din 15 de tari, de pe opt aeroporturi din Romania, asigurand doua rute care conecteaza, in prezent, Romania de Emiratele Arabe Unite, de la Bucuresti si de la Cluj-Napoca.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est si opereaza o flota de 59 de aeronave Airbus A320 de la 22 baze, pe 380 de rute care asigura legatura intre 112 destinatii din 38 de tari.

Citeste si:
Wizz Air renunță, de la sfârșitul lunii octombrie, la zboruri spre...
Wizz Air renunță, de la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.