Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments (NEPI) a amanat pentru 14 mai deschiderea centrului comercial Mega Mall din apropiere de Arena Nationala, anuntata initial pe 23 aprilie.
Centrul este cea mai mare investitie realizata de fondul de investitii in Romania, constructia fiind inceputa in februarie 2014. Investitia in centrul comercial este estimata la 165 de milioane de euro. Dintr-o suprafata totala construita de 210.000 metri patrati, 72.000 reprezinta spatiul inchiriabil. Suprafata este ocupata aproape in intregime, iar pentru cele cateva spatii mici ramase disponibile s-a creat o lista de asteptare pentru potentialii retaileri, potrivit declaratiilor anterioare ale dezvoltatorului, scrie MEDIAFAX.

NEPI este unul dintre cei mai mari investitori din Romania si are in portofoliu Mall Promenada, Vulcan Value Centre, CityPark Constanta, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, Galati Shopping City, Shopping City Targu Jiu si alte centre comerciale atat in tara, cat si in Serbia si Slovacia. NEPI mai detine si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucuresti, City Business Centre din Timisoara si The Office din Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.