Alexandru Oprea, directorul general si presedintele Consiliului de Administratie al RCS&RDS, isi inceteaza, incepand din 14 aprilie, colaborarea cu compania, dupa 18 ani de activitate in cadrul acesteia, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Potrivit comunicatului RCS&RDS, Alexandru Oprea a avut "o contributie semnificativa in pozitionarea companiei ca un jucator puternic pe piata de telecomunicatii din Romania, dar si un important trust media format din noua televiziuni".

"Sunt onorat ca am putut sa particip la dezvoltarea si consolidarea unei companii pe care o consider exemplara pentru mediul privat din Romania. Sunt sigur ca, in domeniul telecomunicatiilor, RCS&RDS va continua sa fie un nume de referinta si va ramane cel putin la fel de competitiva. Imi doresc, totodata, ca si proiectele Digi Sport si Digi 24, precum si canalele de documentare si film sa isi continue ascensiunea si sa ramana aceleasi demersuri media spre civilizatie si profesionalism, asa cum au fost concepute. Imi doresc ca si pe viitor, oricand voi auzi de RCS&RDS si de trustul Digi, sa fiu mandru ca am facut parte din acest proiect remarcabil", a declarat Alexandru Oprea.

Totodata, RCS&RDS ii multumeste lui Alexandru Oprea pentru contributia acestuia la evolutia companiei si implinirea proiectelor sale.
RCS&RDS nu a anuntat cine va prelua atributiile lui Alexandru Oprea la conducerea companiei. RCS&RDS este una dintre cele mai importante companii de pe piata serviciilor de televiziune prin cablu si satelit din Romania, fiind controlata de omul de afaceri Zoltan Teszari.

In ultimii ani, RCS&RDS si-a dezvoltat propriile televiziuni. Astfel, in prezent compania detine televiziunea de stiri Digi 24 HD (cu statiile aferente din teritoriu), televiziunile de filme Digi Film, televiziunile de sport Digi Sport, dar si televiziunile de documentare Digi Animal World, Digi Life si Digi World (cu variantele "secundare" Animal World Channel, Life Channel si World Channel). De asemenea, RCS&RDS este actionar la posturile muzicale Music Channel, H!T Music Channel si UTV.

Citeste si:
Rușii din fruntea Petrotel Lukoil Ploiești au fost demiși....
Rușii din fruntea Petrotel...

Totodata, anul acesta, RCS&RDS a preluat toate radiourile detinute de Central European Media Enterprises (CME) in Romania - Pro FM, Info Pro, Pro Clasic, Music FM si Dance FM -, urmand ca Pro FM sa aiba in continuare un profil muzical, iar Info Pro sa se transforme in reteaua informativa Digi FM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.