Air France a introdus de luni a patra cursa zilnica pe ruta Bucuresti - Paris, cu plecare la ora 11:55 din Bucuresti si la 7:15 din Paris, facilitand astfel legaturile spre SUA si Cuba, precum si rutele de intoarcere din SUA, Canada, China, Japonia si Singapore, a anuntat luni operatorul aerian.

"Orarele au fost alese pentru a propune pasagerilor care calatoresc intre Romania si restul lumii un numar mai mare de posibilitati de transfer prin aeroportul Paris - Charles de Gaulle. Noul zbor permite pasagerilor sa profite de multiple corespondente europene si intercontinentale avand totodata conexiuni mai scurte pe aeroportul francez", se arata intr-un comunicat al Air France.

Potrivit companiei, pasagerii romani care vor dori sa calatoreasca mai departe spre destinatii precum Havana, Mauritius, Atlanta, Boston, Washington, New York si San Francisco vor avea ca timp de asteptare minim 50 de minute si maxim 2h si 40minute, timp imbunatatit cu aproximativ 2 ore, scrie MEDIAFAX.

La retur, cele mai avantajate conexiuni sunt cele din Saint Martin, Mauritius, Delhi, Hong Kong, Tokyo, Kuala Lumpur, Beijing, Shanghai, Singapore dar si Atlanta, New York, Cincinnati si Montreal, cu timp de asteptare intre 55 de minute si 2h si 45minute.

Air France, impreuna cu filiala sa regionala HOP!, opereaza 1.500 de zboruri zilnice atat in Franta, cat si in restul Europei si in intreaga lume. Flota sa cuprinde 348 de aeronave.

Incepand cu anul 2004, Air France KLM este unul dintre cei mai mari jucatori in transportul aerian, la nivel mondial, si lider de piata pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa.

In 2014, Air France si KLM au transportat 87,3 milioane de pasageri.

Cele doua companii aeriene ofera in prezent clientilor acces la o retea care acopera 231 de destinatii in aproape 100 de tari prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle si Amsterdam-Schiphol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.