CashOUT are de acum un aspect nou! Mult mai accesibil, noul CashOUT iti ofera posibilitatea sa vezi rapid cele mai bune oferte din magazinele partenere si toate informatiile legate de sumele de bani care vor reveni in contul tau odata ce achizitionezi produsele de care ai nevoie.

Ce este si cum functioneaza CashOUT?

Este un site de cashback care te ajuta sa economisesti oferindu-ti banii inapoi pentru fiecare comanda plasata online. Pentru fiecare cumparatura facuta prin intermediul CashOUT se inregistreaza un comision din partea magazinelor partenere din care ti se ofera cashback - o parte din valoarea comenzii facute de tine. De fiecare data cand faci cumparaturi in acest mod se adauga bani in contul tau CashOUT. Cand atingi pragul de 50 de lei, banii iti sunt transferati in contul tau bancar.

Care sunt noutatile?

  • Cele mai bune oferte din magazinele partenere sunt prezente acum intr-un format mult mai vizual.
  • Acces rapid pentru vizualizarea sumarului de cont, de pe orice pagina din CashOUT (sus in coltul din dreapta) si un format distinctiv pentru toate cashback-urile inregistrate (in pagina contului tau).
  • Sectiunea de Intrebari frecvente a concentrat toate informatiile de care ai nevoie pentru a sti cum functioneaza CashOUT.
  • Meniul il vei regasi intr-o formula noua, axat pe interesele tale de cumparare: moda, carti, electronice, cosmetice etc.
  • O noutate mare o reprezinta produsele recomandate, astfel ca in fiecare categorie vei gasi produse recomandate de la magazinele partenere. In plus, pentru fiecare produs apare suma cashback-ului de care beneficiezi la achizitionarea prin CashOUT.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.