Amazon a lansat un serviciu de mesagerie electronica si a unui calendar electronic pentru companii.

Noul serviciu, WorkMail, va permite utilizatorilor sai sa trimita e-mailuri si sa organizeze o agenda comuna de sarcini, folosind programele obisnuite de administrare a mesageriei electronice (client de e-mail), a anuntat Amazon, intr-un comunicat. Noul serviciu va putea fi utilizat folosindu-se programe precum Microsoft Outlook si aplicatiile de e-mail din sistemele de operare Android (Google) si iOS (Apple), a mai spus grupul Amazon, scrie MEDIAFAX.

Fiecare utilizator va trebui sa plateasca 4 dolari pe luna pentru a avea acces la acest serviciu, care va oferi un spatiu de stocare de 50 GB. WorkMail reprezinta o noua etapa de diversificare a serviciilor oferite de Amazon. Lansat ca o simpla librarie online, retailerul Amazon si-a dezvoltat foarte mult activitatea in ultimii ani, largindu-si gama de produse pe care le vinde si dezvoltandu-se in sectoare diferite.

Amazon a devenit astfel un actor important in sectorul informaticii dematerializate (cloud) si inchiriaza pentru multe alte servicii centrele de date ale diviziei sale AWS. Pe de alta parte, Jeff Bezos, fondatorul si directorul executiv al Amazon, a anuntat, in august 2013, ca va cumpara in nume personal, pentru o suma de 250 de milioane de dolari, cotidianul The Washington Post.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.