Retailerul britanic Marks & Spencer (M&S) va inchide, in ianuarie si februarie, magazinele pe care le detine in mall-urile AFI Cotroceni si Sun Plaza din Bucuresti, dar va deschide alte doua unitati in centrele comerciale Mega Mall si Plaza Romania, tot din Capitala.

Astfel, in aprilie, Marks & Spencer va deschide un magazin de 1.650 metri patrati in centrul comercial Mega Mall, situat in estul Bucurestiului, si unul de 1.600 de metri patrati in cadrul unui alt important centru comercial din Bucuresti. Potrivit informatiilor din piata imobiliara al doilea centru comercial este Plaza Romania.

"Noile magazine vor inlocui magazinele mai mici ale M&S aflate in AFI Cotroceni si Sun Plaza (...) Detaliile suplimentare referitoare la deschiderea acestuia vor fi anuntate dupa incheierea contractelor aferente. Prin finalizarea acestor proiecte, suprafata totala de retail a M&S in Romania va creste cu 30%", se arata intr-un comunicat al retailerului.

Potrivit sursei citate, toti angajatii celor doua magazine vor avea oportunitatea de a fi repartizati in cadrul magazinelor existente din Bucuresti, iar ca urmare a acestor relocari numarul de angajati va creste cu 20% pana la finalul acestui an. De asemenea, compania arata ca unul dintre celelalte doua magazine din Bucuresti (Baneasa Shopping City si Bucuresti Mall) va fi extins cu 500 metri patrati, scrie MEDIAFAX.

"Noile magazine inlocuiesc doua dintre magazinele noastre din Bucuresti care vor fi inchise in ianuarie, respectiv februarie, iar toti angajatii vor fi transferati in cadrul celor existente. Clientii nostri vor putea continua sa cumpere produse Marks & Spencer in magazinele noastre din Baneasa Shopping City si Bucuresti Mall", declarat Sorin Stancu, Country Manager Marks & Spencer Balkans.

Marks & Spencer este prezent in Romania din anul 2000, iar pana la finalul primaverii anului 2015 va avea un total de sase magazine, dintre care patru in Bucuresti, unul in Constanta si unul in Iasi. Retailer britanic, fondat in urma cu 129 de ani, detine o retea de 1.790 de magazine in Marea Britanie, Europa, Orientul Mijlociu si Asia si are peste 81.000 de angajati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.