Bar in forma de avion, cabaret, deserturi moleculare, petrecere in trenul regal. Unde sunt distractiile astea? Chiar in Bucuresti. Provocarea este, insa, pentru toata Romania. Gaseste in orasul tau cele mai interesante locuri, fotografiaza-le, expune-le si sa castiga premii.

Fanii Heineken au reputatia ca stiu multe locuri ascunse din oras. Unii le cunosc pe cele din imaginile de mai jos. Toate se afla in Bucuresti si sunt dezvaluite intr-unul dintre cele mai noi clipuri video ale campaniei globale "Cities of the World", concepute de Heineken.

Bucurestiul intra, astfel, pe harta alaturi de mari metropole ale lumii, precum New York, Shanghai, Amsterdam, Londra sau Rio de Janeiro. Si, nu ca am fi noi din Romania sau din Bucuresti, dar iata ca sunt locuri interesante pe care sa le arati cu placere.

Heineken lanseaza si concursul prin aplicatia "Open Your City". Motivatia este sa lasi rutina la o parte, sa iesi si sa gasesti cele mai interesante, ascunse si secrete locuri din orasul tau. Fa-le o poza si incarca-le in aplicatie. Cele mai interesante se premiaza. Detalii aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.