In contextul actual al pietei, cand dobanda de referinta se afla la minime istorice, majoritatea bancilor din Romania ofera in medie dobanzi la depozitele in lei cu valori intre 2.5% p.a. si 3.5% p.a., in functie de maturitatea depozitului si de suma disponibila.

Intrebarea care apare din ce in ce mai des din partea clientilor este: cum pot obtine o rata de dobanda mai buna, un castig mai mare? Raspunsul vine sub forma produselor dedicate de economisire rezultate din combinarea depozitelorstandard cu fondurile de investitii, astfel clientii beneficiaza de o rata de dobanda de pana la 7.15% p.a.

Un astfel de produs dedicat celor care cauta randamente mai mari este pachetul de economisire siinvestitie OTP Sincron, oferit de catre OTP Bank si OTP AssetManagement. Pachetul ofera clientilor un depozit in lei pe 3 luni si o investitie in fondul inchis de investitiiOTP Premium Return (care urmareste obtinerea de randamente pozitive, indiferent de miscarile pietelorfinanciare). Investitia in OTP Premium Return este de minim 2,000 de lei, iar depozitul in lei atasatinvestitiei in fond ofera un bonus de dobanda de 4% p.a. fata de oferta standard, rezultand o dobandaintre 7.00% p.a. si 7.15% p.a. (in functie de suma).

OTP Premium Return reprezinta un produs investitional optim pentru cei care economisesc pe termenmediu si lung, avand un potential de castig mai mare decat produsele clasice de economisire. Pentru abeneficia de potentialul maxim al fondului se recomanda mentinerea investitiei pe termen de minim 1 an, implicit pastrarea investitiei si dupa maturarea depozitului de 3 luni, cu dobanda speciala. Pachetul OTP Sincron cu dobanda la depozit de peste 7% p.a. va fi disponibil doar in perioada 2 – 8decembrie. Vino in orice sucursala OTP Bank si afla mai multe detalii despre dobanzile special oferite decatre pachetul OTP Sincron .

Afla mai multe informatii despre fondurile administrate de OTP Asset Management Romania. Prospectul de Emisiune disponibil in limba romana la OTP Bank Romania, OTP Asset Management Romania SAI SA si pe www.otpfonduri.ro. Cititi Prospectul de Emisiune inainte de a investi in acest fond!

FII OTP Premium Return Aviz ASF A/22/30.04.2014, Inreg. Reg. CNVM: CSC08FIIR/400031. Depozitar BCR. OTP Asset Management Romania SAI SA. Societate administrate in sistem dualist. Bd. Dacia nr. 83, Sector 2, Bucuresti, CUI 22264941, ORC J40/15502/2007, Autorizatie CNVM nr. 2620/2007, Reg CNVM PJR05SAIR/400023/2007, Tel. 031/3085563, Fax: 031/3085555, office@otpfonduri.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.