Live Nation Entertainment, compania de productie de evenimente si Vice Media, grupul de digital media, s-au aliat pentru a lansa o platforma muzicala digitala in 2015.

Noua platforma, a carei denumire nu a fost facuta publica, va difuza programe muzicale originale si va fi lansata in 2015, potrivit unui anunt facut miercuri de cele doua companii. Programele difuzate pe aceasta platforma (sute de ore de show-uri muzicale originale, dar si continut editorial) vor putea fi vazute atat online, cat si prin intermediul dispozitivelor mobile.

Noul serviciu se va sustine din publicitate si va avea propria echipa, din care vor face parte reprezentanti ai ambelor companii. Veniturile realizate de noua platforma vor fi impartite intre cele doua companii, potrivit variety.com. "Aceasta platforma nu va fi vocea muzicii, va fi vocea muzicii live", a declarat Michael Rapino, directorul executiv al Live Nation, in anuntul facut alaturi de Shane Smith, fondatorul si directorul executiv al Vice.

Live Nation, care produce aproximativ 23.000 de concerte si evenimente pe an, dispune de un catalog impresionant, semnand contracte cu artisti celebri, precum Lady Gaga, Pharrell Williams, trupa Thirty Seconds to Mars, Rihanna, Madonna si Beyonce. Lansata ca o revista tiparita in 1994, in Montreal, Vice are in prezent sediul central in Brooklyn, New York. In prezent, Vice Media este o companie internationala de media, targetata pe publicul tanar, care are operatiuni in peste 30 de tari, intre care si Romania. Compania produce deja programe muzicale, scrie MEDIAFAX.

Vice Media detine mai multe site-uri, intre care vice.com, canale video pe YouTube si produce documentare, videoclipuri si publica volume. Vice Media are si un parteneriat cu televiziunea HBO, detinuta de Time Warner, pentru realizarea unor seriale de tip newsmagazine.

Citeste si:
TOP 10 cele mai scumpe oraşe din lume în 2022
TOP 10 cele mai scumpe oraşe...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.