Swatch ar putea incheia partneriate cu producatori de echipamente electronice pentru dezvoltarea de smartwatch-uri, mutare care i-ar permite accesul pe o piata estimata sa genereze vanzari de 10 miliarde de dolari in 2018.
"Lucram deja cu multe astfel de companii, pentru care furnizam componente strategice in producerea de smartwatch-uri. Nu excludem sa extindem colaborarea pe viitor, dar nu este o prioritate", a declarat purtatorul de cuvant al Swatch, Beatrice Howald, fara sa dea detalii. Potrivit analistilor Citigroup, piata mondiala de ceasuri inteligente ar putea creste in 2018 la aproximativ 10 miliarde de dolari, de la o valoare de 1,8 miliarde de dolari estimata in acest an, in contextul in care tot mai multe persoane inlocuiesc ceasurile clasice cu dispozitive tech purtabile.

Gigantul american Intel, cel mai mare producator de cipuri la nivel mondial, negociaza cu mai multi producatori elvetieni de ceasuri incheierea unui acord pentru dezvoltarea de smartwatch-uri, a declarat luni un purtator de cuvant al companiei. Industria ceasurilor din Elvetia este puternic afectata de o serie de proteste politice in Hong Kong, regiune care importa aproximativ o cincime din ceasurile elvetiene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.