O noua functie, intitulata "Audio Card", a fost lansasta de Twitter. Aceasta le permite utilizatorilor sai sa asculte direct de pe timeline-ul lor o melodie in timp ce continua sa navigheze.

Noua functie le permite utilizatorilor platformei de microblogging sa descopere si sa asculte direct din cronologia lor (timeline) fisiere audio, potrivit unui anunt facut pe blogul Twitter. Functia "Audio Card" este disponibila celor care acceseaza Twitter de pe dispozitive mobile care au instalate sistemele de operare iOS si Android.

Utilizatorii puteau si pana in prezent sa incorporeze clipuri muzicale pe Twitter, insa noua functie le permite acestora sa asculte o melodie in timp ce continua sa navigheze printre celelalte postari de pe platforma de microblogging, dupa cum a precizat un reprezentant al Twitter, Richard Slatter, care este responsabil de acest proiect, scrie MEDIAFAX.

Noua functie "Audio Card" a fost lansata de Twitter in parteneriat cu serviciul de muzica online SoundCloud. Totodata, noua functie a fost promovata de muzicieni celebri pe conturile lor de Twitter. Printre acestia se numara DJ-ul David Guetta.

In plus, Twitter a anuntat ca si continut selectat de pe iTunes va putea fi accesat prin intermediul "Audio Cards", permitandu-le astfel utilizatorilor sa aiba acces la melodii si albume care nu au fost lansate inca in mod oficial. Astfel, trupa rock americana Foo Fighters a folosit noua functie a Twitter pentru a le prezenta fanilor melodia "Something From Nothing", de pe noul album al ei, "Sonic Highways", care urmeaza sa fie lansat in aceasta toamna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.