Din 30 octombrie Tarom introduce cursa Iasi - Dublin (Irlanda), o data pe saptamana, zboruri care vor fi efectuate cu aeronave de tip Boeing 737.
"Incepand cu sezonul de iarna, vom deschide o noua ruta cu operare din Iasi, catre Dublin. Dorim sa venim in intampinarea pasagerilor nostri din zona Moldovei si de aceea am decis dezvoltarea retelei de rute din Iasi. In acest moment, TAROM opereaza zboruri directe din Iasi catre Tel Aviv, Londra, Roma, Bologna, Torino si Milano", a declarat Christian Heinzmann, directorul general al Tarom.

Biletele sunt disponibile la vanzare la preturi de la 175 de euro pentru zboruri dus-intors, cu toate taxele incluse. Compania Nationala de Transporturi Aeriene a Romaniei a fost infiintata in 1954 si isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Tarom opereaza peste 50 de destinatii proprii si deservite de partenerii code share. Flota companiei cuprinde 24 aeronave, Airbus, Boeing si ATR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.