RCS&RDS lanseaza Digi Play, un serviciu video la cerere care va functiona ca o platforma online pe care vor fi difuzate in special filme.
Serviciul Digi Play urmeaza sa fie lansat oficial in luna septembrie, au declarat pentru mediafax surse din piata media. Platforma Digi Play va functiona intr-o prima faza ca o baza online de filme, mare parte a acestora fiind din portofoliul televiziunii Digi Film, detinuta de RCS&RDS. Ulterior, pe Digi Play ar urma sa fie difuzate si documentare, show-uri si sport.

Serviciul "video la cerere" este un tip de serviciu media audiovizual la cerere, neliniar, denumit si video on demand, care ofera utilizatorului acces, la cerere individuala si la momentul ales de acesta, la vizionarea de filme, videoclipuri, spectacole, live si inregistrate, precum si alte tipuri de continut video reunite intr-un catalog de programe, indiferent de forma sub care acestea sunt selectionate si organizate in cadrul catalogului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.