CNADNR cauta constructor pentru un tronson de autostrada intre Ogra si Targu Mures (judetul Mures), plus un drum de legatura de 4,7 kilometri, si estimeaza valoarea totala a contractului, impartit in doua loturi, la 990,5 milioane lei (225,6 milioane euro), inclusiv TVA.

Proiectul, parte a autostrazii Brasov - Targu Mures - Cluj - Oradea, cuprinde loturile Targu Mures - Ungheni (4,5 kilometri) + drum de legatura (4,7 km) si Ungheni - Ogra (10,1 km).

Primul lot are o valoare estimata de pana la 340,97 milioane lei, iar al doilea este evaluat la 457,8 milioane lei, sumele, fara TVA, incluzand si eventuale lucrari suplimentare. Termenul pentru finalizarea contractului este de cinci ani de la data atribuirii, transmite MEDIAFAX.

Lucrarile vor fi adjudecate prin licitatie deschisa, pentru pretul cel mai scazut, iar constructorii pot depune ofertele sau cererile de participare pana la 1 septembrie.

Proiectul va fi finantat cu bani europeni (85%) si fonduri de la buget.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.