Business 2 Iulie 2014 13:10
Guvernul va sustine politica de acordare a ajutoarelor de stat pentru companiile care creeaza locuri de munca, a transmis premierul Victor Ponta, prezent la inaugurarea unui centru Vodafone, spunand ca, "daca Guvernul nu poate sa ajute foarte mult, macar sa nu incurce companiile care isi fac treaba"

Prezent la inaugurarea unui centru Vodafone de servicii si suport IT la Bucuresti, premierul a aratat ca operatorul de telefonie a solicitat autoritatilor romane un ajutor de stat.

"Stiu - sper ca nu e inca confidential - de un nou proiect pentru care compania a solicitat ajutor de stat si care va crea noi locuri de munca pentru tineri. Acest gen de politici sprijina nu doar companiile, ci in primul si in primul rand societatea romaneasca si imi doresc ca, de fiecare data, sa pot sa spun ca, daca Guvernul nu poate sa ajute foarte mult, macar sa nu incurce companiile care isí fac treaba", a spus Ponta, la eveniment, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca toate companiile serioase, care creeaza locuri de munca si investesc pe termen lung in Romania, pot accesa ajutor de stat.

Seful Vodafone Romania a precizat ca ajutorul de stat vizeaza si investitia in centrul inaugurat miercuri.

"Am aflat de putin timp ca ajutorul de stat ne-a fost aprobat, iar investitia era deja facuta. Deschiderea centrului nu a fost conditionata de acordarea ajutorului de stat. Investitia a avut la baza experienta foarte buna pe care am avut-o cu centrul deschis in 2013, abilitatile multi-lingvistice ale romanilor, energia si optimismul angajatilor", a precizat Ravinder Takkar.

Citeste si: Vodafone a deschis un centru de servicii IT la Bucuresti


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.