Cresterea pretului la energie este cel mai mare pericol pentru economia romaneasca, iar crearea unei piete energetice libere si transparente, fara distrugerea industriei si economiei, este una dintre marile provocari aflate acum pe masa Guvernului, a afirmat premierul Ponta, la un forum economic.
"Pericolul cel mai mare pentru economia noastra este cresterea pretului la energie si, din acest punct de vedere, este obligatoriu sa lucram impreuna cu mediul economic si sa tinem o agenda sustenabila a liberalizarii pretului energiei. Aceasta este una dintre cele mai dificile probleme pe care le avem acum pe masa: cum putem avea o piata cu adevarat libera si transparenta a energieie, fara sa distrugem industria, economia, printr-o simpla crestere a pretului", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a prezentat si rezultate pozitive ale economiei, aratand ca masurile sociale pot fi sustinute de o economie performanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.