Business 26 Mai 2014 14:14
Companiile si proiectele de tehnologie aflate la inceput au sansa de a-si prezenta proiectele pe scena ICEEfest, alaturi de marile branduri si companii globale din industria online.

Cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei si marketingului digital care are loc in regiune revine cu formatul numit “200 seconds offame”, lansat anul trecut, in care antreprenorii din CEE au sansa sa isi prezinte ideile, pe scurt, in fata unei audiente formate din sute de specialisti.

Proiectul continua anul acesta, insa cu o modificare majora: cei care vor prezenta pot castiga finantari pentru ideile lor, de pana la 500.000 euro, gratie parteneriatului incheiat de ICEEfest cuproiectul “Start&Grow”.

Proiectele alese de juriul “Start&Grow” vor fi invitate apoi pescena ICEEfest pentru cele 200 de secunde de faima care pot sa le aduca, ulterior, sute de mii de euro drept finantare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.