RCS & RDS a lansat vineri Digi Storage, un serviciu de stocare, partajare si organizare a datelor personale, dedicat clientilor sai, persoane fizice.

Pe Digi Storage pot fi stocate fisiere continand poze, filme, prezentari etc., care poate fi accesate de catre clientii companiei de pe PC-uri cu sistem de operare Windows, Linux, Mac OS X sau dispozitive mobile - Android, iOS.

Clientii Digi Net Fiberlink 500 si 1.000 beneficiaza gratuit de spatiu de stocare de 20 GB. Pentru un tarif lunar de 3 lei, clientii pot opta pentru un spatiu de stocare de 50 GB, pentru 100 GB costul se ridica la 6 lei si pentru 150 GB pot contracta serviciul contra sumei de 9 lei. Sumele contin TVA.

De asemenea, clientii pot solicita extinderi de spatiu de stocare pana la 150 GB.

Pentru a se putea inregistra ca utilizatori Digi Storage, clientii RCS & RDS pot obtine datele de acces prin contul de client Digi Care. Pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Android si iOS, aplicatia se poate descarca din store-urile Google si Apple.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.