Vine, serviciul de partajare de fisiere video al retelei de socializare Twitter, a anuntat joi ca va include o noua functie, care va permite utilizatorilor sai sa expedieze mesaje private sub forma de text sau videoclipuri.

"Exista o dorinta si o nevoie crescande de o mesagerie privata pe Vine", a spus Jason Toff, director de produs, intr-un mesaj publicat pe blogul oficial al serviciului Vine.

El a precizat ca aceste mesaje ar putea fi adresate chiar si unui utilizator care nu este inscris pe Vine. Twitter a cumparat Vine, un start-up cu sediul la New York, in octombrie 2012.

Aplicatiile de mesagerie pe telefoanele inteligente prezinta un interes tot mai mare in randul utilizatorilor, ilustrat, printre altele, si de achizitionarea aplicatiei WhatsApp de reteaua de socializare Facebook pentru suma de 19 miliarde de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.