Adrian Sarbu declara ca "nu sunt reale" informatiile privind investigarea sa pentru evaziune fiscala si derularea unor perchezitii la locuinta sa difuzate de RTV, B1 si alte televiziuni de stiri.

"RTV, B1 si alte televiziuni de stiri au informat opinia publica marti ca as fi investigat pentru evaziune fiscala de 20 de milioane de euro si ca la locuinta mea se fac perchezitii”, a declarat Adrian Sarbu, care a calificat drept "nereale" aceste informatii, scrie MEDIAFAX.

"Fiind acasa la ora difuzarii informatilor, m-am pregatit cu emotie, cafele, fructe si lichioruri sa-i intalnesc pe cei anuntati la televiziunile de stiri. Cautandu-i in toata casa si negasindu-i, a trebuit sa accept ca suntem in 1 aprilie si ca RTV, B1 si altii isi doresc faima pe care si-a dobandit-o in anii comunismului fictivul Radio Erevan”, a mai spus Adrian Sarbu.

Citeste si: Parchetul: Perchezitiile NU vizeaza locuinta lui Sarbu si nici sediul Pro TV


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.