Potrivit Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) peste 3.800 de locuri de munca vor fi disponibile la Bursa locurilor de munca organizata, vineri, in Bucuresti, 127 de agenti economici confirmand participarea pana in prezent.

Din cele 3.800 de posturi disponibile, peste jumatate sunt pentru muncitorii necalificati, iar cele mai putine, pentru absolventii de studii superioare, scrie MEDIAFAX.

Potrivit AMOFM, 127 de angajatori si-au anuntat participarea, acestia avand disponibile 242 de locuri de munca pentru absolventi de studii superioare, 549 pentru muncitori necalificati, 974 pentru persoanele cu studii medii, iar 2.120, pentru muncitori necalificati.

"Pana in acest moment si-au anuntat participarea 127 agenti economici, cu o oferta de 3.885 de locuri de munca", precizeaza sursa citata. Bursa locurilor de munca va incepe la ora 9.00, la Palatul National al Copiilor din Bd. Tineretului nr. 8-10, Sector 4, Bucuresti.

AMOFM precizeaza ca ofertele agentilor economici se primesc pana in 26 martie la sediul din str. Spataru Preda nr. 12, Sector 5, precum si la sediile agentiilor de sector:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.