Salariile membrilor Consiliului Autoritatii de Supraveghere Financiara ar putea fi reduse cu 50% in acest an, comparativ cu nivelul anului 2013, in acest sens urmand sa fie inaintata o propunere comisiei de specialitate din Parlament, a declarat presedintele institutiei, Dan Radu Rusanu.

"Anul trecut, salariile membrilor Consiliului ASF se situau la jumatatea nivelului salariilor fostilor membri ai Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor. Daca se va aproba, salariile conducerii ASF se vor situa la 7.000 de euro, de la 14.000 de euro in 2013 si de la peste 30.000 de euro in cazul fostei conduceri CSA. Ulterior, reducerea salariilor se va aplica si celorlalti angajati ai institutiei", a spus Rusanu, intr-o conferinta de presa, transmite MEDIAFAX.

El a adaugat bugetul de venituri si cheltuieli al ASF pentru acest an nu prevede acordarea de stimulente si a primei de vacanta salariatilor institutiei.

"In 2013 au fost acordate stimulente si prime de vacanta", a spus Rusanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.