Accent Travel & Events lanseaza Traveo.ro, o platforma online de rezervari turistice care le ofera utilizatorilor solutia completa pentru orice calatorie - avion, hotel, pachete tematice sau city break-uri. Trei dintre inovatiile pe care le aduce Traveo pe piata din Romania sunt functionalitatile Get Away, Weekend Search si Activity Search.

Traveo.ro este o platforma completa de rezervari dezvoltata de Accent Travel & Events, prin care utlizatorii isi pot face rezervari la bilete de avion, hoteluri, pot inchiria masini sau cumpara pachete tematice de calatorie. Traveo.ro vine in intampinarea noilor tendinte de pe piata de turism din Romania, unde din ce in ce mai multe persoane prefera sa calatoreasca independent, sa isi faca singure rezervarile si sa gaseasca fara efort cele mai bune optiuni in functie de stilul propriu. Astfel, Traveo ofera utilizatorilor sai o mai mare flexibilitate si libertate in a gasi cele mai bune solutii pentru calatoriile lor.

Conform comunicatului de presa, o inovatie importanta pe care o aduce Traveo.ro este sistemul Get Away prin care utilizatorul isi poate defini un buget, o zona si o perioada in care doreste sa calatoreasca si primeste mai multe oferte din care poate alege. De asemenea, noi pe piata din Romania sunt si cautarea dupa activitati specifice, care permite utilizatorului sa gaseasca pachete potrivite cu hobby-urile sale (de exemplu sporturi de iarna, shopping sau pescuit) si cautarea doar dupa perioada de weekend, utila celor care vor sa evadeze intr-un city break la final de saptamana.

Traveo.ro are la baza o varianta personalizata a platformei TRIP, un software puternic, inovator, cu arhitectura modulara, o platforma multitasking care permite conectarea la cei mai importanti furnizori internationali de servicii de turism. Traveo se lanseaza cu 14 dintre cei mai mari furnizori, printre care Amadeus, Gulliver Travel Associates sau Expedia. Sistemul acceseaza peste 170.000 de hoteluri si peste 450 de linii aeriene.

Incepand cu 2012, Accent Travel & Events a schimbat intreaga arhitectura tehnologica a agentiei, de la mid si back-office la solutia de inventar pentru zona de touroperator si a implementat un nou sistem de rezervari. Toate aceste schimbari au permis o trecere fireasca spre zona de online.

"Am pus intotdeauna accent pe tehnologie, pe solutii inovatoare si ne-am uitat cu mare atentie la tendintele de consum in zona turismului. Pentru a ne consolida pozitia pe piata si pentru a raspunde unei dorinte din ce in ce mai mari a clientilor de pe zona de leisure de a-si planifica singuri, cu mai multa flexibilitate, vacantele, am decis sa le punem la dispozitie o platforma prin care isi pot rezerva cu usurinta tot ce au nevoie atunci cand calatoresc. Deoarece vorbim de o tehnologie foarte avansata, Traveo este un produs online dinamic, care ne permite sa ii adaugam oricand functionalitati noi, sa il personalizam in functie de nevoile clientilor nostri dar si sa accesam cei mai performanti furnizori din zona de turism", afirma Lucian Boronea, General Manager Accent Travel & Events.

Citeste si:
De ce a întors Tavi Colen un avion la sol: Am întrebat dacă am murit
De ce a întors Tavi Colen un...

Investitia realizata este de aproximativ 500.000 euro, atat in dezvoltare software, implementarea solutiilor de inventar si rezervari, design, cat si in licente ale furnizorilor, call center sau marketing.

Pozitionarea brandului Traveo este "solutia completa pentru orice calatorie", iar valorile care il definesc sunt "complet", "flexibil", "oferte de calitate", "simplu de folosit" si "performant". Brandul Traveo comunica sub conceptul creativ "Toate calatoriile tale pornesc din Traveo!" tocmai pentru a sublinia ca Traveo este punctul de plecare pentru orice tip de calatorie, fie ca vorbim de o vacanta sau de o deplasare de afaceri, si ca ofera tot ceea ce are nevoie consumatorul pentru a-si face rezervarile usor si in siguranta.

Citeste si:
Cum te acomodezi după concediu: 5 trucuri ușor de aplicat
Cum te acomodezi după...

Infiintata in 1999, Accent Travel & Events este, conform cifrei de afaceri, in topul primelor cinci agentii de turism din Romania si lider pe zona de turism intern. Accent Travel & Events este partener exclusiv pentru Romania al Egencia, o companie Expedia Inc (cea mai mare companie de travel din lume), membru ANAT si are acreditari IATA, TUI, Dertour si multe altele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.