Capital integral romanesc, o prezenta constanta in viata noastra de zi cu zi, solutii inteligente si inovative, produsele Macrotech imbina designul si functionalitatea cu cele mai inalte standarde de calitate.

Incepand cu anul 2006, Macrotech Business Group este cu un pas inaintea tuturor si produce, comercializeaza, si importa o gama larga de produse necesare confortului urban, produsele fiind proiectate pentru cele mai diverse aplicatii, adaptandu-se tuturor cerintelor din spatiile si zonele urbane, recreere si aer liber.

Prin amenajarile efectuate, Macrotech reinventeaza spatiul public, conferindu-i o imagine armonioasa, alaturi de o echipa unita de profesionisti si aparatura de cea mai buna calitate.

Statiile in care asteptam mijloacele de transport, spatiile verzi, bancile din parcuri, nu beneficiaza intotdeauna de atentia noastra. Nu avem timp, suntem intotdeauna pe fuga! Si totusi sunt elemente foarte importante ale imaginii unui oras, iar Macrotech sprijina orasele cu personalitate.

Ne dorim sa fim inconjurati de locuri curate, mai sigure, cu aspect elegant? Macrotech se ocupa de acest lucru. Containere pentru deseuri, cosuri de gunoi, masini de maturat, isi fac treaba profesionist si ecologic, respectand dreptul la curatenie al fiecaruia dintre noi!

Din portofoliul de clienti Macrotech fac parte importante consilii locale, primarii, societati nationale si companii private. Solutiile Macrotech redau frumusetea, eleganta si prospetimea fiecarui oras si contribuie la imaginea atractiva si sigura a tarii in intreaga lume. Misiunea este indeplinita prin servicii profesioniste si produse de calitate.

Macrotech Business Group distribuie urmatoarele categorii de produse si servicii:

• Mobilier urban
• Echipamente pentru terenuri de joaca in aer liber
• Echipamente sportive
• Utilaje si echipamente pentru curatenie si salubrizare
• Echipamente rutiere si de marcaj


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.