Producatorul de conserve pe baza de carne Scandia Food din Sibiu a luat un credit de 22 milioane euro de la Banca Transilvania, fonduri care vor fi folosite atat pentru optimizarea capacitatilor tehnologice, cat si pentru noi oportunitati de investitii in 2014.

Scandia Food si Banca Transilvania au ajuns la un acord in privinta creditului la doar 45 de zile de la inceputul demersului, iar 60% este contractat in lei.

Potrivit directorului general al Scandia Food, Andrei Ursulescu, compania intra intr-o noua etapa de dezvoltare, transmite MEDIAFAX.

Scandia Food este lider pe piata conservelor pe baza de carne din Romania, avand o cota de piata in volum de peste 45%, potrivit datelor companiei de cercetare Nielsen.

Compania, care mai este prezenta si pe segmentul de mezeluri si pe cel de restaurante, are 550 de angajati si a avut anul trecut o cifra de afaceri de peste 198 milioane lei (44,4 milioane euro).

Compania este controlata de familia Crestin (Ileana-Viorica Crestin, Alexandru Dumitru Crestin si Dumitru Crestin) si Viorel Adrian Gaspar, prin mai multe firme.

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari banci din Romania in functie de active, are peste 6.000 de angajati, o retea formata din 550 de sedii si 1,65 milioane de clienti activi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.