Black Friday se transforma in Black Week in 2013. Mai multe magazine, printre care si eMag, au hotarat sa dea drumul de astazi la reduceri.

eMag.ro vinde in premiera masini, iar alte peste 20 de magazine importante participa astazi la “sarbatoarea reducerilor”, multe dintre ele extinzand perioada ofertelor pana la finalul lunii, scrie wall-street.ro.

IT&C:
eMAG anunta pentru 22 noiembrie reduceri la 250.000 de produse, acoperind toate categoriile: de la IT, mobile, foto, produse de ingrijire personala și cosmetice, pana la carti, jucarii, Petshop, produse pentru casa si gradina. Dar si o surpriza mare.
evoMAG - Au fost primii care au anuntat Black Friday pe 22 noiembrie.
MarketOnline – “Garanteaza ca in data 22 noiembrie va avea cele mai mici preturi la produsele care fac parte din oferta sa de BlackFriday si va oferi clientilor sai de 2 ori diferenta daca acestia vor gasi la un alt magazin un pret mai mic pentru produsul comandat“
PCfun.ro
Oktal.ro
Cel.ro

Carti
Libris.ro
Bookcity.ro

Foto
F64 - Pe 22-24 noiembrie deruleaza campania de Black Friday atat online cat si offline. Magazinul va fi deschis inclusiv duminica. Nu uitati sa pariati.

Fashion
ZorileStore – Pe 22 noiembrie veti gasi adidasi (in special Puma) si haine sport la preturi reduse.
SportAddict - Aparate si echipamente fitness, magazin articole si echipamente sportive, biciclete fitness
FashionDays.ro - Pentru acest eveniment special, Fashion Days a pregatit peste 80 de campanii, oferind o selectie vasta de obiecte vestimentare si accesorii. Printre brandurile aflate la dispozitia clientilor se numara: Calvin Klein, Juicy Couture, Abercrombie&Fitch, Pepe Jeans, United Colors of Benetton, Casadei, John Galliano, Love Moschino si Just Cavalli.
TinaR – Pe data de 22 noiembrie pui 3 produse in cos si platesti doar 2.
DePurtat.ro
Make-up Shop

Citeste si:
Altex începe campania Black Friday de iarnă
Altex începe campania Black...

Offline:
Flanco - un smartphone va avea pretul de 299 lei, un LED TV, cu diagonala de 60 cm va costa 499 lei, un laptop Lenovo cu memorie 4 giga - 1499 lei, iar o tableta de 7'' 512 RAM si 4 GB stocare va fi la pretul de 149 lei.
Altex - Perioada de reduceri intre 22 si 24 noiembrie. Vineri se da startul de la ora sapte dimineata.
Domo - va include tablete cu preturi sub 200 de Lei, precum si laptop-uri si notebook-uri cu configuratii puternice la preturi foarte mici si reduceri substantiale pentru zeci de modele din gama de top. De asemenea, cumparatorii vor gasi la Domo smartphone-uri cu preturi incepand de la 299 de Lei, precum si reduceri importante pentru produsele premium din aceasta categorie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.