Daca in 2012 si 2011 toate magazinele participante la evenimentul de Black Friday „s-au pus de acord” asupra unei singure zile pentru Black Friday, in 2013 lucrurile nu mai stau asa. Unele participante vor organiza Vinerea Neagra pe 22 noiembrie in timp ce altele pe 29.

eMag si Flanco, pe 22 noiembrie

eMag si Flanco au anuntat recent ca vor organiza Black Friday pe 22 noiembrie.

“Organizam Black Friday pe 22 noiembrie pentru a putea livra toate comenzile pana pe 1 decembrie, deci inainte de Ziua Nationala si inainte de Mos Niculae. Mai mult, nu vrem ca angajatii nostri sa trebuiasca sa munceasca in perioada aceea”, a declarat Iulian Stanciu, general manager al eMag si actionar Flanco.

Flanco va avea 150.000 de produse la pret redus, de trei ori mai multe decat in 2012. In weekendul 22-24 noiembrie, compania se asteapta la 1 milion de vizitatori, 180.000 de tranzactii si vanzari de 85 milioane de lei.

eMag.ro vrea sa dubleze indicii, fata de anul trecut – eMag estimeaza 200.000 de comenzi in data de 22 noiembrie, peste 4 milioane de vizite si vanzari mai mari decat Flanco – 98 milioane de lei, intr-o singura zi.

Altex – nu comentam

Contactati de Wall-Street.ro, oficialii Altex, principalul retailer electroIT din Romania, nu au dorit sa comenteze pe marginea acestui subiect.

“Nu comentam in ceea ce priveste data organizarii. Vom avea un anunt oficial pe aceasta tema in curand – nu putem spune inca data”.

Surse din piata indica insa faptul ca Altex va realiza Black Friday tot pe 22 noiembrie.

EvoMag.ro – 22 noiembrie

EvoMag.ro magazin care recent a investit 100.000 de euro intr-un nou showroom cu o suprafata mai mare si un depozit mai vast, a anuntat ca va incepe campania de Black Friday, pe 22 noiembrie, reducerile ajungand pana la 70%.

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.