Nu iti gasesti de munca in tara? Cauti un loc de munca mai interesant? Indiferent care sunt motivele, peste hotare sunt o multime de locuri potrivite pentru expatriati. Iata care sunt cele mai bune 10 tari pentru cei care aleg sa munceasca peste hotare.

Hong Kong

Hong Kong este independent de China continentala, avand propria moneda si legislatie diferita. Regiunea este un mediu bun pentru expatii care se muta aici impreuna cu copiii.

Punctele minus in Hong Kong tin de spatiile mici pe care le ofera apartamentele, insa, cu toate acesta, este unul dintre cele mai populate si mai scumpe orase din lume.

Se pare ca aici expatii muncesc din greu si exista un echilibru slab intre viata si munca.

Emiratele Arabe Unite

Expatii gasesc in continuare o multime de job-uri foarte bine platite in Emiratele Arabe Unite.

Aici managerii se bucura in general de conditii bune de munca si variante de crestere a copiilor. Tot in Emiratele Arabe Unite expatii au sansa sa experimenteze cele mai faimoase hoteluri si malluri.

Cu toate aceste, cultura de aici este foarte diferita fata de Occident. Traditiile si idealurile islamice fac ca aceasta tara sa ramana in continuare foarte conservatoare, cu reguli stricte de conduita publica.

Expatii intampina dificultati in a-si face prieteni in Emiratele Arabe Unite si in a se integra in societate

Belgia

Belgia reprezinta un mediu bun pentru cresterea copiilor peste hotare, obtinand scoruri bune la capitolele sanatate, prosperitate si invatarea de limbi straine.

Aceasta tara s-a clasat la mijlocul clasamentului in ceea ce priveste experienta generala si aspectele economice, insa nu la fel de bine in ceea ce priveste viata activa si alimentatia sanatoasa.

Un alt aspect pozitiv in Belgia este rata foarte scazuta a violentelor.

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.