Chitoiu a primit mandat politic sa finalizeze negocierile cu FMI in aceasta seara, a declarat premierul Ponta.

Premierul Victor Ponta le-a spus, luni, jurnalistilor, la iesirea din cabinetul presedintelui Senatului ca vicepremierul Daniel Chitoiu a primit mandat politic sa finalizeze negocierile cu FMI in aceasta seara.

"Domnul Chitoiu negociaza acum, are un mandat din partea noastra si la final vine si la mine, dupa finalizarea negocierilor. (...) A plecat la negocieri cu un mandat politic din partea majoritatii parlamentare. Eu ma duc la guvern. Nu pot sa va spun la televizor mandatul", a declarat Ponta.

intrebat daca se reduce CAS, premierul a raspuns: "Nu vreau sa va dau niciun fel de detalii. Am dat un mandat politic din partea PNL si a PSD si a celorlalte doua partide si domnul Chitoiu acum negociaza. Nu pot sa va spun eu acum ce negociaza".

Premierul a declarat ca "acum s-a ajuns la o parere unitara in cadrul USL" si ca in aceasta seara se vor finaliza negocierile.

Ponta a mai spus ca, din cate stie, vizita FMI in Romania se va incheia marti.

"in seara aceasta trebuie sa avem un raspuns. Important este ca acum domnul Chitoiu are un mandat foarte clar, certificat si de domnul Antonescu si de mine", a mai spus premierul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.