Romanul cu o avere de 1,1 miliarde euro si-a pastrat pentru a treia oara consecutiv pozitia de lider in clasamentul celor mai bogati romani intocmit de Forbes.

Omul de afaceri Ioan Niculae conduce pentru al treilea an consecutiv topul Forbes 500 miliardari al celor mai bogati romani. El este urmat de catre Dan Adamescu, cu 950 de milioane de euro, in vreme ce Frank Timis ocupa ultima pozitie a podiumului, cu o avere de 850 milioane de euro, scrie adevarul.ro.

Aceeasi avere este estimata si pentru Ion Tiriac, in vreme ce Veronica Gusa de Dragan, vaduva lui Iosif Constantin Dragan, ocupa pozitia a cincea, cu o avere de 550 milioane de euro.

Top zece este completat de catre:

  • Gabriel Comanescu (500 de milioane de euro),
  • Gruia Stoica (470 milioane de euro),
  • Ovidiu Tender (400 de milioane de euro),
  • Zoltan Teszari (370 milioane de euro),
  • fratii Dragos si Adrian Paval, creatorii Dedeman, ocupa locul zece, cu o avere estimata la 360 milioane de euro.

Averile cumulate ale celor 500 de miliardari romani prezenti in acest an in Topul Forbes ajung la 19,9 miliarde de euro, in scadere cu 1,6 miliarde de euro fata de editia de anul trecut.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.