BIS Foodservice a realizat un studiu despre clientela fidela a restaurantelor fast-food. Conform rezultatelor, femeile reprezinta 56% din totalul clientilor. Sissel Rosengren, directoarea BIS Foodservice, a declarat ca se poate trage concluzia ca femeile apeleaza la fast food din moment ce nu mai au la fel de mult timp pentru gatit ca in urma cu cateva zeci de ani.
Categoria de mancaruri fast-food folosita pentru studiu a inclus toate felurile de preduse, de la hamburgeri la pizza, sushi, supe la plic si shaorma. Nu au fost incluse mancarurile de restaurant.
"Multi ar putea sa presupuna ca femeile cumpra mancare pentru altii, dar raportul ne arata ca de fapt exista o probabilitate mai mare ca femeile sa consume ele insele mancarea fast-food, decat in czul barbatilor. La toate produsele folosite in studiu, femeile s-au demarcat drept cele mai mari consumatoare".
O alta preconceptie a societatii este ca mancarea de acest gen se adreseaza exclusiv claselor sarace. Dintre respondenti, 35% aveau venituri mari (peste 50.000 de dolari pe an).
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Femeia care rescrie felul în care copiii învață să vorbească
Sursa: start-up.ro
-
5 jocuri de jucat cu copiii în zilele ploioase
Sursa: garbo.ro
-
Oana Radu a pierdut în instanță în fața fostului soț, Cătălin Dobrescu!...
Sursa: kudika.ro
-
Patronatele Bancare și federațiile sindicale au semnat noul Contract Colectiv...
Sursa: futurebanking.ro
-
Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice
Sursa: retail.ro
-
Soarele răsare din Vestul României: Județul Arad pregătește un nou parc...
Sursa: wall-street.ro