Reprezentantii Grup Feroviar Roman (GFR) au discutat vineri cu membrii Comisiei de Privatizare a CFR Marfa stadiul indeplinirilor obligatiilor contractuale ale vanzatorului, analiza nefiind incheiata, a declarat proprietarul GFR, Gruia Stoica.

"Nu s-a terminat inca confruntarea, o sa vedem dupa aceea, mai tarziu o sa va dau o declaratie cu privire la acest lucru", a declarat omul de afaceri, la iesirea din Ministerul Transporturilor, scrie economica.net.

El a afirmat ca sunt mai multe clauze contractuale care trebuie indeplinite, fara sa precizeze daca exista obligatii nerespectate de catre vanzator.

Stoica a reiterat ca GFR si-a indeplinit obligatiile contractuale, a tratat cu seriozitate procedura de privatizare si are banii pentru plata diferentei de 170 milioane euro, necesara pentru preluarea pachetului de 51% din capitalul companiei de transport feroviar, mentionand ca acestia nu sunt "surse ilegale".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.