Programul incarcat sau lipsa de experienta in ceea ce priveste gatitul ii determina pe tot mai multi romani sa isi comande mancarea pentru pranz sau cina, iar acest lucru nu este valabil doar in timpul saptamanii.



Potrivit foodpanda, unul dintre principalii jucatori pe segmentul de livrare de mancare, mai mult de doua treimi din comenzile realizate in Romania prin intermediul platformei sunt plasate in week-end, iar felurile comandate variaza de la mancare traditionala romaneasca la pizza sau mancare thailandeza.

“Incepand de vineri la pranz, pana duminica seara, numarul de comenzi plasate prin intermediul site-ului si al aplicatiei noastre este aproape dublu fata de restul saptamanii”, a spus Dan Macarie, country manager foodpanda.ro, platforma lansata luna trecuta in Romania de Rocket Internet, incubator de afaceri online.

Reprezentantul companiei a subliniat ca aproximativ 65% dintre comenzile realizate prin foodpanda sunt plasate in week-end, in timp ce doar 35% dintre acestea sunt efectuate de luni pana vineri.

In ceea ce priveste intervalul orar din timpul saptamanii in care romanii efectueaza cele mai multe comenzi de mancare, acesta nu este in jurul pranzului, ci intre orele 16:00 – 20:00, cand sunt inregistrate 45% dintre acestea.

„Un motiv pentru cresterea numarului de comenzi intre aceste ore poate fi faptul ca oamenii care lucreaza nu au timp sa ia pranzul la restaurant, astfel ca aleg sa comande in timpul dupa-amiezii si sa manance la birou”, a adaugat Dan Macarie.

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.