Romanii de la Gameleon au luat premiul intai la una dintre cele mai tari competitii de business din lume.



Echipa romaneasca Gameleon, formata din Victor Popescu si Vlad Alexandru Radu, a castigat premiul intai in cadrul Intel Global Challenge, una dintre cele mai mari competitii de planuri de afaceri din lume dedicata studentilor cu idei inovatoare de antreprenoriat, care se pot realiza cu ajutorul tehnologiei.

Esti director de IT, antreprenor, conduci un IMM si esti interesat de inovatia IT&C? Participa la conferinta Wall-Street.ro: Inovatia in IT&C, marti 15 octombrie. Daca vrei sa afli mai multe despre inovatia in IT-ul romanesc, tot ce trebuie sa faci pentru a participa la conferinta este sa completezi formularul disponibil aici. Mai sunt 10 locuri disponibile.

Cei doi studenti romani au obtinut 10.000 de dolari din partea Intel Foundation pentru aplicatia de cloud computing Gameleon, platforma care permite oricarui utilizator sa isi creeze propriul joc online de tip multiplayer, cu un singur browser.

Competitia a avut loc in Silicon Valley, la University of California, in Berkeley, la care au participat 28 de echipe din peste 20 de tari si regiuni.

Romanii au castigat premiul Intel Global Challenge dupa ce tot anul acesta liceanul Ionut Budisteanu a castigat marele premiu la Intel ISEF, una dintre cele mai importante competitii de stiinta si inginerie din lume pentru liceeni.

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.