In ultimele saptamani toti operatorii s-au intrecut sa anunte pachete cu internet la viteze tot mai mari ori tot mai mult trafic inclus. Vezi ofertele companiilor de telecomunicatii.



RCS&RDS

RCS&RDS va oferi din noiembrie internet de 500 Mbps si 1Gbps cu preturi de 49, respectiv 59 lei (TVA inclus), a anuntat compania.

RCS&RDS devine astfel operatorul cu cea mai mare viteza de internet de pe piata locala. Serviciul este disponibil in peste 150 de localitati, zone urbane si rurale.

UPC

UPC a anuntat saptamana aceasta ca a extins serviciul de internet de 200 Mbps in 5 orase si ca reteaua sa, care foloseste tehnologia Eurodocsis 3.0, poate oferi, la fel ca si RCS&RDS, viteze de pana la 1Gbps.

Astfel, UPC a extins Fiber Power 200 Mbps in orasele Vatra Dornei, Targu Neamt, Targu Frumos, Tandarei si Caracal. Practic, la o luna de la lansarea Fiber Power 200 Mbps, compania ofera acest serviciu in 14 orase. De asemenea, pana la finalul anului operatorul va extinde serviciul in alte patru orase.

Serviciul de internet Fiber Power 200 Mbps costa 60 de lei pe luna, cu TVA. Pe de alta parte, clientii care aleg pachete care contin internet de 200 Mbps, dar si televiziune si telefonie costa 99 de lei, in primele sase luni.

Citeste articolul complet pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.