In unele tari deschiderea unei afaceri inseamna doar completarea unui act si dureaza doar o zi. Vezi care sunt tarile in care este cel mai usor sa iti lansezi un business si unde se afla Romania intr-un clasament cu 185 de tari.


Irlanda

Pe locul al zecelea se afla Irlanda, unde primul lucru pe care trebuie sa-l faca fondatorul unui start-up este sa "jure" ca noua companie respecta cele mai importante legi in domeniu.

Belarus

Sa incepi o afacere in Belarus iti ia doar cinci zile...aproape o treime fata de media din Europa de Est si Asia Centrala. De asemenea, antreprenorii nu au nevoie de un capital minim.

Rwanda

Chiar daca nu este foarte usor sa ai o afacere in Rwanda, in schimb, este destul de simplu sa fondezi o companie. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa inregistrezi afacerea, lucru care este posibil online si gratis. De asemenea, certificatul iti va fi eliberat in maximum trei zile.

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.