Orice teren din zona Barbu Vacarescu-Floreasca din Capitala a fost in ultimii ani o mina de aur pentru proprietarii care le-au vandut unor dezvoltatori de birouri care construiesc de zor turnuri de sticla, relateaza wall-street.ro.

In zona este insa si un teren, chiar in spatele statiei de metrou Aurel Vlaicu, pe care lucrarile de constructie nu vizeaza dezvoltarea unui proiect imobiliar.

Pe acest teren, al statului, dat in folosinta fundatiei pentru tenis "Academia Ilie Nastase" ar fi urmat sa fie construit proiectul Arenele Ilie Nastase, proiect detaliat in nota de fundamentare a unei hotarari a Guvernului Romaniei din martie 2006 care modifica hotararea din 1999 prin care terenul era dat in folosinta fundatiei si crestea perioada de la 49 la 60 de ani.

In 2012, fostul tenismen a reusit intr-un final sa intre in posesia terenului, dupa ani de procese cu CS Vointa care intr-un final au dus la o solutie favorabila lui Nastase si defavorabila clubului Vointa.

Citeste in continuare pe wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.