Retailerul american online Amazon va suplimenta personalul din Statele Unite cu 70.000 de angajati temporari in perioada sarbatorilor, acestia urmand sa lucreze cu norma intreaga in centrele de distributie.

Compania avea la mijlocul anului 97.000 de angajati permanenti, cu norma intreaga sau redusa, iar anul trecut a angajat pentru sezonul sarbatorilor 50.000 de persoane, scrie MEDIAFAX.

Amazon nu a furnizat detalii privind posturile disponibile, dar angajatii centrelor de distributie au sarcini legate de executarea comenzilor primite de retailer, precum selectarea produselor, pregatirea coletelor si depozitarea bunurilor.

O parte dintre lucratorii temporari ar putea deveni angajati permanenti. Retailerul a anuntat ca mai multe mii de persoane angajate anul trecut pentru sezonul sarbatorilor au ramas ulterior in cadrul companiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.