Enel provoaca din nou orasul la transformare prin initiativa City of Energy, care promoveaza transformarea vizuala a posturilor de transformare Enel din Bucuresti, Constanta si Timisoara, cu opere de arta unice, ale artistilor locali.

A treia editie City of Energy a debutat in luna iunie, prin redecorarea postului de transformare din Parcul IOR. Copii inarmati cu pensule, acuarele, creta, imaginatie si voie buna au desavarsit cartea de colorat creionata deja pe peretii postului de transformare, cu elemente din lumea lor.

Acum a venit randul postului de transformare Enel din parcul Carol, din Bucuresti, ce nu va fi pictat, ca de obicei, de un artist cunoscut, ci de oameni obisnuiti, printr-o tehnica artistica proactiva, ce presupune aruncarea unor baloane umplute cu vopsea, in peretii postului de transformare.

Pana pe 14 august, orice like, comment sau share al statusurilor de pe pagina de Facebook Enel se transforma in baloane pline de culoare. Pe 14 august, incepand cu ora 16.00, postul de transformare Enel va fi un sevalet atipic, iar prin contributia celor prezenti, va deveni o lucrare colectiva neobisnuita, ce va spune o poveste despre energizarea urbanului, prin implicarea si imaginatia intregii comunitati locale.

Editia 2013 a proiectului City of Energy urmareste o extindere pe plan local (Bucuresti), prin decorarea a sase posturi electrice de transformare, si se adreseaza in special tinerilor, fara a lasa de-o parte insa ceilalti locuitori ai Capitalei.
Despre Enel

Enel este cea mai mare companie italiana in domeniul energiei electrice si cea de-a doua companie europeana de utilitati in functie de capacitatea instalata. Este un grup integrat, comercializand electricitate si gaze naturale catre peste 61 milioane de clienti. Enel activeaza in 40 de tari din intreaga lume, avand o capacitate instalata neta de circa 98.000 MW si aproximativ 74.000 de angajati.

Prezenta pe piata din Romania inca din 2005, ENEL este, in acest moment, cel mai mare investitor privat in domeniul energetic, cu operatiuni in sectorul distributiei si furnizarii de electricitate, dar si al productiei de energie electrica din surse regenerabile. Compania are circa 4.000 de angajati pe plan local si ofera servicii unui numar de 2,7 milioane de clienti din trei zone importante ale tarii: Muntenia Sud (inclusiv Bucuresti), Banat si Dobrogea, totalizand aproape o treime din piața locala de distribuție. Enel continua dezvoltarea unui program semnificativ de investiții pentru imbunatatirea calitatii serviciilor, modernizarea rețelei și implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.