Compania aeriana Virgin Atlantic, detinuta de miliardarul britanic Richard Branson, a anuntat ca va oferi pasagerilor sai "o experienta aeriana cu adevarat de neuitat", intrucat divizia ei care opereaza pe rutele interne, Little Red, va organiza o serie de mini-concerte la bordul avioanelor sale.

Dupa ce au organizat spectacole de stand-up comedy la bordul avioanelor care au circulat, in aceasta luna, spre Edinburgh, aceeasi companie va organiza o serie de concerte, care, potrivit The Telegraph, vor fi inspirate din "bogatul peisaj muzical din Scotia si din Manchester", informeaza site-ul revistei New Musical Express.

Potrivit MEDIAFAX, numele trupelor care vor sustine aceste concerte vor fi anuntate pe platformele de socializare si nimeni nu va cunoaste in avans cursele care vor gazdui aceste show-uri artistice. Fondatorul companiei, Richard Branson, a spus ca acest proiect vrea sa "zguduie universul curselor aeriene interne din Marea Britanie".

Concertele de la bordul avioanelor operate de compania Little Red vor debuta in luna septembrie.

Compania Little Red opereaza zboruri zilnice de pe aeroportul Heathrow din Londra spre orasele Edinburgh, Aberdeen si Manchester.

Totodata, casa de discuri Virgin Records, detinuta tot de Richard Branson, a anuntat ca va marca implinirea a 40 de ani de existenta, in acest an, printr-o serie de evenimente speciale, care includ o expozitie, un film documentar si lansarea pe CD a unei compilatii muzicale. Casa de discuri Virgin Records, infiintata in 1973 de Richard Branson, a lansat albumul "Tubular Bells", de Mike Oldfield, care s-a vandut in 15 milioane de copii.

Aceeasi casa a semnat apoi cu muzicieni si trupe importante din epoca punk si post-punk, precum Sex Pistols, PiL, Magazine, Devo, XTC, iar apoi, in deceniile care au urmat, cu alte grupuri celebre, precum The Human League, Massive Attack, Spice Girls, Daft Punk, The Chemical Brothers si The Verve.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.